jom ikut saya..saya ikut awak balik..=)

EXCHANGE LINK.tolong tinggalkan jejak anda disini untuk sy jejak anda kembali.TQ.=)

tolong click nuff nina

Friday, November 26, 2010

150 JUTA KALI!


one word for you."TALENTED!
"


Sape pulak Fynn Jamal?.Haritu Wani ardy.hehe..Fynn Jamal nie pon cam adik beradik wani ardy.Dorang kadang slalu wat perfom same2.suke dengar puisi2 Fynn.Lirik dier macam satu cerita.First nina kenal fynn nie dari youtube.godek2 terjumpe satu video tajuk PUISI BUAT AYAHANDA.so touching.liriknye menusuk kalbu ditambah fynn yang sangat beremosi.luahan hati remaja.=)




Tapi tak semue suke.So,masing2 punye taste lah.lagu yang korang dengar kat page nina nie lagu 150 JUTA KALI by FYNN JAMAL.=)


Untuk kali ke seratus lima puluh juta
Mereka tanyakan engkau soalan yang sama
“Eh kenapa kau masih lagi mahukan dia?”
“Apa kau buta apa kau pura-pura suka”

Di seratus lima puluh juta kali itu
Di depan semua engkau tarik tangan aku
Yang sedang buat muka kosong tak ambil tahu
Sambil ketawa engkau bilang satu per satu

“Dia mungkin bengis seperti singa”
“Tapi dia nangis tonton cerita Korea”
“Dia mungkin keras bila bersuara”
“Tapi dia jelas jujur apa adanya”
“Aku lagi kenal dia”

Eh dah lebih seratus lima puluh juta kali
Aku pesan padamu apa yang bakal jadi
Engkau dan aku ada mungkin tidak serasi
Engkau sangat manis aku ini pula dawai besi

Di setiap seratus lima puluh jutanya
Aku pun dalam hati semacam tak percaya
Apa kau lihat pada aku jujurkan saja
Terus kau cubit dagu aku sambil berkata

“Sayang mungkin baran tak kira masa”
“Tapi sayang tahan kalau yang salah saya”
“Sayang mungkin saja keras kepala”
“Tapi sayang manja bila kita berdua”
“Saya kenal sayang saya”

Buat apa di cerita
Bahagia kita rasa
Biar tak dipercaya
Peduli orang kata

Baju ronyok tak apa
Asal pakai selesa
Berkilau tak bermakna
Kalau hati tak ada

Aku lebih bengis dari sang naga
Tapi bisa nangis semata demi cinta
Suaraku keras tak berbahasa
Kerna aku rimas gedik mengada-ngada

Aku mudah baran tidak semena
Mana boleh tahan angin cemburu buta
Dan aku sengaja tunjuk keras kepala
Aku punya manja kau saja boleh rasa
Rahsia kita berdua

VERSION FYNN JAMAL NYANYI LIVE.=)



P/S:FYNN JAMAL nyanyi lagi BI jugak lagu OVER pon not bad.=)




sorry entry kali nie bnyk pulak video..hehehe...cam excited nak bagi tau korang pasal fynn jamal.

btw,nie blog fynn jamal-->>http://puisitepijalan.blogspot.com/

sape malas nak tengok video boleh dengar kat music box nina.=).ENJOY!

LOVE ,
NINA

4 comments:

Far8 budak baik said...

hahhhhh lagu ni mmg bestttt=)

little cart00n said...

she's good! :)

aima in luv said...

best!!!!

Che Sakinah said...

oh dia ke yg nyanyi... sedap kot! asal x pernah nampak pon sebelum ni? baru femes ker? sori saye baru tahu pasal dia sbb bace entry awak ler... hehehhe..

Post a Comment