jom ikut saya..saya ikut awak balik..=)

EXCHANGE LINK.tolong tinggalkan jejak anda disini untuk sy jejak anda kembali.TQ.=)

tolong click nuff nina

Thursday, November 25, 2010

VIDEO PERCINTAAN ELYANA

Elyana pelakon & penyanyi
OMG.i da jadi isteri orang






Elyana popular dalam cerita dunia baru.memang best.Elyana ,23tahun bernikah dengan pilihan hatinya Khairul 35 di Duchess Place.Dinikahkan oleh bapa Elyana sendiri, Emrizal Shamsuddin.
Elyana atau nama sebenarnya Erneelya Elyana Emrizal, 23, menerima mas kahwin RM80 dan hantaran RM22,000. Beberape foto yang dicuri dari CIK GOOGLE.hehe

Nina nak download video pernikahan Elyana dengan Video kisah cinta dorang tapi ade problem pulak.kenape tah xleh nk download.SORI.So,nina bagi link korang taip kat facebook CST PRODUCTION.kat situ korang pergi klik kat video.Then bleh tengok video Elyana.Rugi sape tak tengok sebab video dier cun babe.Memamg idaman setiap insan...hahahaha...video dibuat oleh CST PRODUCTION.dorang nie memamg pakar bab video or gambar orang kawin.Tapi kalau client ade yang nak upah dorang buat video akikah anak pon diorg boleh buat..HASIL MEMBANG TERBAIK.dekat youtube pon ada video dari CST PRODUCTION.


nie video percintaan yang nina cakap tu:



sape-sape nak tau pasal CST PRODUCTION klik kat link nie-->http://www.cstproduction.com/

kat web site nie pon ad video percintaan elyana yang di lakonkan semula oleh elyana dan khairul
http://cstproduction.com/v3/

P.S= mereke pon buat video kawen untuk DATIN ummie aida & suaminye.pAGE 2(6/6)

8 comments:

aima in luv said...

so sweet kan...
tapi apsal laki dia cm ala2 lembut je...mata saya silap ke???

Aisyah AR said...

sweeeetttt!! dah kawin dah elyana kita kan...huhu...

Fizzo said...

memang sweet... sy ni jer yg blom kawen2 lg.. huhu

Self-Taught said...

Interested to exchange on your blog list? Do that, I'll do the same, I'm following on google, number 94. Carlos from Brazil

cik helena said...

bestnyaaaa!

wawan said...

sangat sweet kot??? =)

wanie's blog said...

sweet gler

dayah SnoW Heuka said...

wahhh sweet sangat :D

Post a Comment