jom ikut saya..saya ikut awak balik..=)

EXCHANGE LINK.tolong tinggalkan jejak anda disini untuk sy jejak anda kembali.TQ.=)

tolong click nuff nina

Wednesday, June 16, 2010

hati-hati dengan NUFFNANGS~

Kepada blogger diluar sana...especially yang baru start macam nina..=)..nina nak nasihat kan jangan letak iklan (competitor nuffnangs contoh mangga ads).sebab status korang akan bertukar dari Glitterati kepada ahli biasa.Nina dah pernah kena hari tu.Nina tak tahu kalau letak iklan lain akan effect nuffnangs.

Antara effect dia:
1)Status akan jadi pada ahli biasa
2)Nuffnangs exchange pon tak muncul
3)pool nuffnangs tak boleh guna
4)Tapi tak effect ane cuma maybe earning tak banyak kot
**Status akan bertukar jadi Glitterati.(amik masa 4 hari untuk tukar status nuffnangs aftar kita remove ads tu)

SOALAN NINA yang dijawab oleh NUFFNANGS:


ni dia mangga ads yang nina cakap:

Beza Glitterati(nuff eksklusif) dengan ahli biasa(nuff bukan eksklusif):


Btw,nina bunya earning dah meningkat jadi rm0.70 tips dari ieeza (thx ieeza)...tau xbanyak.But thx kepada pelawat nina yang sudi click nuffnangs nina..=)..

P/S:
sapa2 yang dah follow sila isi borang dikat exchange link supaya nina boleh follow korang balik.




9 comments:

bulan darling said...

hi nina..
serius ke tak bleh taruk iklan lain selain nuffnang?

nama saya NINA said...

hai darling..nina xsure iklan iklan jenis ap..tp aritu jadi cmnie sebab letak mangga ads..hehee...

Malek Ku said...

i letak advertlets jer...pesaing tuh..advertlets pun ok...xpyh org klik2...senang j..

nama saya NINA said...

OWH..XPAKAI NUFF??

paiz said...

aah mmg pun, kalu kiter letak iklan selain nuffnang, kiter akan hilang glitterity, dulu penah kena skali, lepas da buang iklan tu, tak lamer lepas tu dpt balik status glitterity tu...

cik panadol said...

ade terbaca gak pasal di dalam blog2 blogger lain...kne hati2 lepas ni...

algin said...

nuffnang already state over there. :)

nama saya NINA said...

=)sharing is caring..=)

fatinmasturahMJ said...

thanks nina, bru sya phm dgn lbih jelas...psl nuffnag ni=)

Post a Comment