jom ikut saya..saya ikut awak balik..=)

EXCHANGE LINK.tolong tinggalkan jejak anda disini untuk sy jejak anda kembali.TQ.=)

tolong click nuff nina

Wednesday, June 23, 2010

THANKS NUFFNANGS.saya dapat rm9 dalam masa dua minggu~





Tadi nina check account nuffnangs.Terkejut sebab nina MULA-MULA DULU NINA JUST EARNING RM0.25.Lepas seminggu jadi rm0.75.Now,nina da dapat RM9.40.alhamdulillah.thanks semua.Btw,after earning rm0.75.

Tipsnya ialah :
hari-hari nina akan berblogwalking serta meninggalkan comment di blog orang tak lupa click pada nuff mereka.=).Jangan lupe tinggalkan jejak anda kat chat box .=).TIPS nina dapat dari blog-blog yang nina selalu pergi sebab nina baru lagi dlm dunia blog ni.

HASILNYA:


tapi nina masih tak faham dengan buffered earning.

sori kawan2.dah lame nina tak update blog.sabtu nina pergi reunion sekola,ahad pergi pahang.lepas tu,nina busy dengan urusan nak masuk dgree 4 july nanti baru dapat surat tawaran 19 julai harit bagi lepasan diploma..macam-macam tak uruskan lagi.yuran,medical check up,fotostat document,gambar pasport.aduyai~Selamat berstudi kembali..hoyehh~~

5 comments:

Rolling Fumbling Thug said...

Wow congrats!
Rm9 within two weeks! Keep the good work!

JMR said...

tahniah2..keep it up!..meh linkkn blog JMR gk kt sini ye..:-)

fatinmasturahMJ said...

tahinah,dpt naikkan nuffnag, dan tahniah jgk dpt msuk U!!

JuE said...

tahniah nina...dpr earning sbnyk tu..keep it up..saya pun msih bru lg ni...bru dalam nuff...sblum ni xaktif sgt...tolong2 la sy jg ey...=)

configinstallsetup said...

tahniah nina..saya pon baru nak blaja2 register nuffnang

Post a Comment