jom ikut saya..saya ikut awak balik..=)

EXCHANGE LINK.tolong tinggalkan jejak anda disini untuk sy jejak anda kembali.TQ.=)

tolong click nuff nina

Monday, November 15, 2010

kasut terunik di dunia


kesian labah2 dalam tu...kasut ni xsesuai untuk pencinta serangga.

kasut nie sesuai untuk orang yang suke main game..da abes main leh simpan situ..haha

oh please,macam geli je nak pakai.....hoho
cute nyew~~

macam selipar jamban zaman kayu je..haha

wondering,macam mane nak pakai..rasenye xsempat nak pakai da rabak..hoho
macam sakit je~
sape pakai ni kompem tahan berak o kencing..hahaha
kalo cmni baik xpayah pakai kasut~~
dah macam kat new zealand dah....hheeeeeeeeeee
tak pasal2 ikan jadi mangse...
da macam ular....
macam bot mainan je..haha

design da ok,tp bahagian tumit tu rumit lah...hoho.....~~



2 comments:

natasha MDG said...

euw. geli kasut tikus tu. lepas tu kasut seluar? haha. mcmne dorg leh fikir nk buat kasut cmtu.

nama saya NINA said...

tau xpe...dorg ni kreatif sgt..hehehehehe...

Post a Comment