jom ikut saya..saya ikut awak balik..=)

EXCHANGE LINK.tolong tinggalkan jejak anda disini untuk sy jejak anda kembali.TQ.=)

tolong click nuff nina

Saturday, June 16, 2012

Suami pilihan anda bagaimana?

hello there...almost 1 year nina tak post kat sini kan...eventhough nina tahu tak ada sapa pon yang baca nina punye blog ni...(sape lah nina,kan kan...hehe)...btw, kemana nina menghilang?..saje nak bagi tahu walaupon korang tak nak tahu..haha..actually nina busy, student kan...lagi2 dah final year ni...no wonder orang cakap bile da final year sangat busy ade tu sampi da abes degree boyfriend pon tak ada...so, cepat cari bakal suami before korang grad....huhu...and nina paling happy nina baru dapat anak buah last month...=))

ciri-ciri suami pilihan:
  • beriman( pandai mengaji, tak tinggal solat)
  • bertanggungjawab (tengok cara dia dgn parents die)
  • tidak kasar (lembut-bukan pondan- dan mudah bertolak ansur. cakap sopan tak kasar)
  • tak main kayu tiga( bak kate lectr nina , lempang je lelaki yg macam nie..haha)
  • tak kedekut(nanti kalo kedekut anak nak beli ais krim pon bekire, kesian kan...)
yang dah ada boifriend tu bina lah masjid anda cepat2=)..nina??...tunggu jodoh sampi and org masuk meminang..huhuhu


nina next week full dengan test then exam week..inshaallah nina akan update lagi bile free..

so, appreciate all the time you have and dont forget to love your parents..

thanks pada yang sudi membaca.=))

sape2 sudi bagi tips cari jodoh,sila lah komen..=)

2 comments:

Che Sakinah said...

saya suka lelaki rajin dan ada good personality. hehehe. kita pun nak grad dah. yes memang takde BF sbb sebok study. hahaha :p

nama saya NINA said...

busykan jadi final year student..hehehehehee

Post a Comment