jom ikut saya..saya ikut awak balik..=)

EXCHANGE LINK.tolong tinggalkan jejak anda disini untuk sy jejak anda kembali.TQ.=)

tolong click nuff nina

Wednesday, June 30, 2010

ape itu BUFFERED EARNING ?




hoyeah..check account nuffnangs tadi dapat rm4.hehe...Lately nina jarang active berblogwalking sebab busy so,untuk berblogwalking ke blog korang lambat sikit.Tapi nina akan active..sapa2 yang tinggal jejak nina akan berkunjung membayar hutang ..dunt worry..=)..nina sentiasa check chat box nina...thx smue..=)...BTW,nina baru dapat sesuatu yang baru...nina slalu bace kat blog orang pasal buffered earnings..tapi nina tak paham ape bende makanan itu.mula-mula pelik jugak kenapa LG ni muncul 24jam.check account tgk2 LG cookies ni buffered earning nina.tapi tak banyak pon.baru sikit..nanti TOLONG CLICK LG COOKIES nina ye.kalau boleh click smue nuffnangs yang muncul..hehehe.thanks..=)


BUFFERED EARNING dari LG cookies
Bonus CTR:

Untuk menghadiahkan blog yang mempunyai rekod kempen yang bagus, Nuffnang kini memberi ganjaran bonus kepada blog yang mencapai CTR (Click-through ratio) dari 0.2% dan ke atas bagi kempen baru yang disasarkan ke blog mereka. Nilai ini berdasarkan purata standard industri.


Kata kunci minggu ini.my 1st keyword.

nina pon tak paham apa peranan keyword and macam mana nak buat bende ni muncul.hahaha


Dipetik dari nuffnangs:
Status keahlian juga memainkan peranan dalam pengiklanan kempen kerana pihak pengiklan kami mengutamakan blog Glitterati untuk iklan mereka kerana ia merupakan sebahagian daripada program ganjaran terhadap blogger setia kami. Ahli biasa akan tetap dipilih untuk kempen iklan tetapi dalam bilangan yang lebih rendah berbanding ahli Glitterati.

jom setia pada yang satu.jangan lupa tolong click nuff nina..love u ols..^^

2 comments:

aima in luv said...

owhhh,, bwu paham... tp aima xpenah dpt BE lg.. cmne ea??
Yg key word pon xtw wat camna.. tp selalu naik.. hehe pelik2

configinstallsetup said...

tahniah2

Post a Comment