jom ikut saya..saya ikut awak balik..=)

EXCHANGE LINK.tolong tinggalkan jejak anda disini untuk sy jejak anda kembali.TQ.=)

tolong click nuff nina

Monday, December 6, 2010

CELCOM TIPU!

BERUK-BAND!line cam hampeh!





salam,nina sekarang dekat kampung,kuala terengganu.sejuk sangat sini.da lame rasenye nina x update blog n blogwalking .busy skit.hehe..btw,nina online gne broadband.
Nak luah perasaan sikit.geram dengan broadband CELCOM ni.lembap nak mampos(sori celcom,customer always right kan?).tak tau la kenape dengan celcom.dekat UITM jangan cakap la.kalo nak laju time subuh.kalo malam duduk kol 9 sampi kol 12 blom tentu dapat ape yang nak.seriusly line celcom sangat teruk.awal2 beli je laju.seminggu pertame.pastu hampeh!.celcom TIPU!...indah khabar dari rupe!..bulan 1 nanti nina nak terminate.da tak tahan.da la mahal...

bulan 10 dlu nina ade call 1111 nak buat temperory terminate.da confirm smue nak wat temperory terminat 2 bulan.esoknya ade orang celcom call.
dier call untuk confirmation.pastu nina cakap la confirm.pastu dier offer untuk bulan 11 and 12 dapat 50% discount.pastu nina pon cakap nak fikir dulu.ape2 nanti nina call.tup2,nina call akhir bulan 11 kunun nye nak terminate trus sebab da bengang sangat.duduk kat rumah bukan gune pon berukband tu sebab dah ade steamyx.pastu orang tu cakap temperory terminate tak boleh.kalau nak terminate je boleh tapi kene pergi celcom branch.tensen je...

melambung la bil nina..da la mintak bil hantar ke rumah tak hantar2..kene charge extra rm3 plak tu.begang btol...pasni kalau nina betol2 nak gune broadband nina nak try digi plak.yg RM38 tu.member cakap laju.murah pun murah.lagi laju dari maxis..betul ke?..xtau lah..kene tanye orang yang dah pakai.huhu..




P.S:celcom kamu perlu buat sesuatu or else smue pelanggan akan lari.BANKRUP LA KAMO!!!
BILE DAH BENGANG!.dari cik google~

LOVE,
NINA

13 comments:

zureen said...

zureen pakai celcom berukband oke je wakk :)

wanie kamal said...

wanie pkai clcom brukband sgt sgt sgt k0.then xgne dh.tgl kngan brukband 2

.:: Zul ::. said...

sy pkai Digi yg 38 tu! boleh tahan laju la..hihi

Kenzo@MrConteng said...

berukband selalu cmtu...better streamyx je~

dayah SnoW Heuka said...

dayah pon kat cni same la.. mule2 jek lama2 dia slow coz da ramai student pakai bb.. same jek sume.. mxs mule2 pon naty lama2 slow gak..

y penting tgk port lor.. heee~ jgn mare2 niyh pon dayah ta tido coz ms niyh time line laju wawa xD

Far8 budak baik said...

hahaha..pukul je BB tu..hahaha
farid guna gd waaaa..jgn jelesss =P
kih3

Ikah said...

Ikah mula2 dulu pown beli BB celcom gak, mmg sakit ati tahap dewa, lepas abis T&C dier terus terminate wat sakit jiwa jer, pastu beralih kpd Maxis..tp yg ni pown tipu gak..kalo dah abis limit dier kene top up kalo nak laju...pendek kata semua BB nie suke tipu..hehe..sowi la ter OVER plak..

whiteco-p said...

sya pun benggang gak dgn celcom..mmg agk slow...
kna g boomm celcom ni..makan duit org je..tp servis hampehh....

grOundnUt said...

streamyx lebih better dari yang lain...ekekekke....^^'

Aida Azali said...

hye awak ! kte rse maxis lg ok. lg upgrade ade laa. dlu rumah kte langsung takde line.beberape bulan pastu line maxis dh ade kat tmpat kte. laju lak tu. heee

Aida Azali said...

tp jgn ler donlod2 ngan BB.hee donlod2 ni use streamyx sedap la ;).

Asmadie Anuar said...

hehehe..rasanya tempat awk coverage tak kuat kot....lg satu broadband ni download dia terhad kalau abis pakai dia akan jd slow..so jgn download guna broadband...streamyx mmg laju tp tak portable...Digi skg mgkn laju tp kedepan dah ramai pakai...mgkn akan jd slow blk..lgpun coverage digi tak luas..

nama saya NINA said...

yeke?...tapi ade tu cm xdonlot ape2 mmg dier xgrak..cmner?..hoho...btw,ape maksud kalo broadband tu 1G,3G..xpaham.wuwu

Post a Comment