jom ikut saya..saya ikut awak balik..=)

EXCHANGE LINK.tolong tinggalkan jejak anda disini untuk sy jejak anda kembali.TQ.=)

tolong click nuff nina

Thursday, December 2, 2010

di tag cik HUNNY MADU!

sori semue..nina busy skit..now nina ade kat johor..penat sangat2..kalo nina xberblogwalking blog nina xder sape lawat..hehehe..so,da beberape hari nina xbukak..thanxs yang setia melawat blog nina..LOVE YOU..=)..






btw,nina kene tag dengan cik HUNNY MADU jgak..huhu.so,nina .=).first time kene tag ni..hehe..soklan menarikmenjawab dengan lafaz BISMILLAHIRAHMANIRAHIM(cam nak jwb exam plak.hehe)

Ape yang paling penting dalam hidup korang?
FAMILY of coz,friends & Mr.crab

Bende terakhir korang beli gune duit sendiri?
OTW to johor.Bertolak dari rumah 5 pagi.pukul 6.30 pagi singgah kat R&R solat subuh & breakfast.=).Pastu beli beli kerepek ubi...hoho

Adakah korang bercinta sekarang?
soalan hangat..hoho..ye,saye dilamun cinte.~~wotwot

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
sehingge keakhir hayat.inshaallah jika ada jodoh.=)

Dimana korang jumpe kekasih korang?
soalan nie tanye tempat 1st kenal ke tempat date?..hoho..tempat kenal disekolah(meowww~~)

Novel/buku/majalah terakhir korang beli?
remaje kot.xingat la.huhu...

Antara mak dan ayah mane korang lagi mesre?
same banyak..=)

Namekan orang yang betol2 korang nak jumpe?
Mr.crab yang ade jauh dari malaysia skrg

Namekan tempat yang betol2 korang nak pergi?
Mekah,New castle(nak tgk tempat lahirku) ,korea,japan,europe!

Pilih satu ,peluk atau cium?
due2...(hahaha..tamaknyewww~~)

5 lagu yang bermakna dalam hidup korang?
Man Bai - Kau ilhamku(sbb nie 1st lagu yang nina gune untuk blaja main guitar.=))
Boneca-cela(my 1st performance)
Secondhand serenade-Your call
Laluna-Selepas kau pergi
Hijau daun/Luna Maya -suaraku berharap

Bila tarikh lahir korang & kat mane korang sambut tahun lepas?
27 september !..sile bagi saye hadiah oh!..hhehehe..rasenye tak sambut..hoho..sedihnye.sobsob

5 orang yang korang nak tag

orang bertuah yang nina tag:
NURUL FARID
IFA
Mr.CONTENG
NABIL POTTER
MAMA

selamat menjawab..=)

LOVE,
NINA

P/S:kepade yang lain yang tag nina..nnt nina wat ye untuk next entry..=)

3 comments:

Far8 budak baik said...

wahhh..terharu arhh..
nnti pi paris la..romnatik gile..
cewah..mcm aku penah pi lakk..hihi
pastu..suara kuberharap tu..
jgn rosakkn melodi dy eh..ngaha =)
tq..

roe233 said...

hye ninanyna :)

just to let u know yang ministry of moment ada buat contest and they just extended the deadline till tomorrow at midnight. harap sudi join. :) InsyaAllah kalau menang, winner gets RM2,000 worth of photography package.


detals ada kat blog roe.. jemput join ya? :)

sibermama said...

terharu kena tag

Post a Comment